Du er her: Tjenester

Maskinering

TEKNISK PRODUKSJON AS har en svært moderne maskinpark, hvor alle maskinene er CNC-styrte med opptil 11 akser. Maskinparken består av høypresisjonsmaskiner, som er med på å sikre høy kvalitet, nøyaktig og hurtig fremstilling. Inntil 9 av våre “nøkkelmaskiner” produserer på 2-skift, noe som er viktig for en fleksibel og hurtig levering. Vi har også styrt målemaskin for å sikre god kvalitet på våre produkter.

Vi produserer deler fra høyfaste legeringer, aluminium og kompositter, og kan bistå med både enkelt- og serieproduksjon av deler. Vi kan også påta oss en komplett fremstilling av deler, komponenter og utstyr etter kundens tegninger. Dersom det skulle være ønskelig, kan vi være behjelpelig med konstruksjonsarbeidene. Vi har en rekke gode samarbeidspartnere i vårt nærmiljø dersom enkeltoppdrag eller deler av et oppdrag ikke skulle være tilpasset våre egne lokaliteter og maskinpark.

Vårt fremste konkurransefortrinn er den kontinuerlige utskiftning av maskiner. Dette gjør vi for å ligge fremst i bransjen med det ypperste av teknologi. I tillegg til den moderne og varierte maskinparken, har også Teknisk Produksjon AS lang erfaring og dyktige, dedikerte fagarbeidere. Kvalitet på alle nivåer er en prioritetssak for Teknisk Produksjon AS.
 

Test- og montasjeavdeling

TEKNISK PRODUKSJON AS har en egen test- og montasjeavdeling på 600m². Avdelingen har traverskran med kapasitet opp til 5 tonn og kalibrert utstyr for trykktesting opp til 2500 bar. Vi tar på oss jobber innen montasje, testing og hydraulisk opplegg. Vår test- og montasjeleder har 30 års erfaring og stor kompetanse på området.

 

NDT-avdeling

TEKNISK PRODUKSJON AS har en egen NDT-avdeling hvor vi utfører ulike NDT-tjenester utført av sertifisert personell ihht ISO 9712:2012. NDT utføres etter interne prosedyrer eller etter kundens ønsker og krav.

Vi tilbyr tjenester i metodene magnetpulver og penetrant. Vi har også utstyr og tilbyr tjenester for PMI (Positiv Material Identifikasjon) og Brinell hardhets-test. I tillegg kan vi utføre Ferritt-måling av duplex-materialer, samt tykkelsesmåling av inconel påleggsveis. Ønsker dere tilbud på våre tjenester, ikke nøl med å ta kontakt.

TEKNISK PRODUKSJON AS
C.O. Lundsgt. 24
3043 Drammen
POSTADRESSE:
Postboks 2019,
3003 Drammen

Telefon: 32 88 28 20,
Telefax: 32 88 28 21

Medlem av Subsea Valley

Norwegian Accreditation Qual 002
Joint Qualification System Certificate